17 de gen. 2009

A veure si entre totes em doneu una sol.lució.

Hola dones!!! Com va l'any nou?, espero que molt bé a totes.
Us escric per demanar-vos que m'ajudeu a solventar un dubte que tenim a l'assoscició.
Com gestioneu l'ordinador? On el teniu? Qui el guarda? Com el feu servir i per a què el feu servir? Nosaltres no ens posem gaire d'acord, no sabem si deixar que el guardi una sòcia i deixar-lo en algún lloc públic d'Os, com algún bar o l'ajuntament, per a que el puguin utilitzar totes les sòcies que vulguin. Bé, us agraïria molt que em contestèssiu el més aviat possible. Una abraçada a totes i fins aviat.

5 comentaris:

Junieta ha dit...

Hola soc la teresa de dones junieta, respecte al ordinador a la nostra asociació el guarda la persona de la junta encarregada de fer totes les cartes i les propagandes i si el necesitem els dies de reunions o per altres motius ens el porte.

ACDA ha dit...

Associò Cultural de la Dona d´Almacelles

Hola soc l´Eva i penso el mateix que la Teresa de Junieta, nosaltres també funcionen així, la persona que ha de fer papers, cartells, cartes etc. es la que té l´ordinador i en cas de necessitan es porta a la reunió. Records

Dones Aspa ha dit...

Hola, sóc la Neus, i nosaltres també funcionem com aquestes dues companyes: la secretària de la junta és l'encarregada de fer la tramitació de papers i dels rètols dels diferents actes de l'associació, i és ella qui guarda l'ordinador. Si es necessita per qualsevol cosa, per suposat que està a disposició de les dones de l'Associació.
Salutacions.

Dones de Benavent ha dit...

Hola sóm les Dones de Benavent, i coincidin amb el que diu la Junieta, l'Eva i les Dones D'Aspa.
Records per a totes.

flordelis ha dit...

Hola, som les dones de Bell-lloc, nosaltres fem com les companyes de Juneda, etc. i el portem a totes les reunions i si entretant el necessita algú està a la disposició